Van de Steene Mario

Gespecialiseerd in dakwerken

Vandaag de dag treft u niet meer vaak een goede stielman die zich gespecialiseerd heeft in één soort bouwwerken. Bij Algemene dakwerken VDS in Hasselt is dat anders: deze vakman realiseert al 15 jaar lang platte en hellende daken en niets anders! Door de focus te bewaren op dakwerken, kent hij als geen andere alle do’s en dont’s en zijn al uw dakwerken, met name voor platte daken, bij deze specialist ter zake in uitstekende handen.

Alle nieuwbouw- en renovatieprojecten

Algemene dakwerken VDS is uw geknipte vakman voor al uw dakwerken: in het kader van nieuwbouw en voor een kleine of grote renovatie, maar ook wanneer uw woning en dak te lijden hebben onder storm- of waterschade. Traditionele dakwerken voor platte en hellende daken, het plaatsen van roofing en EPDM en mooie dakgoten en koper- en zinkwerk… voor deze dakspecialist zijn alle werken een fluitje van een cent.

Permanentie voor noodherstellingen

Wanneer uw plat en hellend dak te maken krijgt met storm- of waterschade, staat Algemene dakwerken VDS uit Hasselt voor u klaar. Op zeer korte termijn kunt u rekenen op een interventie, waarbij steeds een zo goed mogelijke en duurzame oplossing wordt gezocht en alle herstellingswerken naar de regels van de kunst uitgevoerd worden.

Contact
Kattendansstraat 80

Handelszaken

Eetgelegenheid
Kledingswinkel
Administratie
Interieur
B&B , eetgelegenheid
Koeltechniek
Gezondheid
hondenkapsalon/shop
schilderwerken
Drankgelegenheid
Afhaaltraiteur
Eetgelegenheid
Krantenwinkel
Funderingswerken
Drankgelegenheid
Schoonheidsspecialiste
EMR
Elektriciteitswerken
Voedingswinkel
schilderwerken
Verhuur springkastelen
Elektriciteitswerken
Schoonheidsspecialiste
Eetgelegenheid
Moto-winkel
Elektriciteitswerken
Thuisverpleging
Eetgelegenheid
Kledingswinkel
Architecten
Verzorging aan huis
B&B , eetgelegenheid
Verhuur Licht en Geluid.
Schrijnwerkerij
schilderwerken
Ontwerp- en Studiebureau