Woning te koop met 3 slaapkamers

In een doodlopende straat nabij de Mombeekvallei ligt deze instapklare woning. De grote troeven zijn de locatie, de perceelgrootte, het zicht op groen en het EPC.
Via de inkomhal met gastentoilet is de leefruimte bereikbaar. Deze is een openaaneenschakeling van een knusse zithoek met houtkachel, een ruime eetplaats en de keuken met kookeiland. Licht en tuinzicht worden door de grote raampartijen optimaal gegarandeerd!
Op de verdieping geeft de nachthal met inbouwkasten toegang tot drie slaapkamers en een badkamer. Deze heeft een ligbad, een inloopdouche en een wastafel.
De Master is voorzien van een dressing en heeft zicht op de achterliggende velden.
De woning is volledig onderkelderd. Hier bevindt zich een technische ruimte, een voorraadkelder en een polyvalente ruimte met daglicht door de lichtstraat.

De aangelegde tuin met fruitboompjes en een broodoven is zuidoost georiënteerd maar aan de zijkant van de woning is er een prachtig deels overdekt - terras gelegen naar het zuiden. Hier kan men vertoeven in alle privacy met als grote troef het zicht op de natuur!
Het resultaat mag er zijn: een instapklare en energiezuinige woning met een aangenaam, gezond binnenklimaat. Er werd geopteerd voor een duurzame afwerking en dit gevoel overheerst doorheen de woning.

Kortom, de gezinswoning bij uitstek voor wie op zoek is naar een rustig gelegen gezinswoning op fietsafstand van de stad, op een toplocatie!
Extras: mogelijkheid tot uitbreiding, eiken parket, aluminium ramen buiten en hout binnen, airco, 3-voudige beglazing, veluxen met 4 dubbel glas, warmtepomp, inbouwkasten, voorziening voor het laden van elektrische wagens.
Passief huis = een woning met een permanent goed binnenklimaat, zonder traditioneel verwarmings -of koelsysteem door middel van isolatie, luchtdichtheid en 3 dubbelglas.

Vraaprijs € 630.000 

Meer info

St-Lambrechts-Herk.be