Yogastudio Hasselt

maandag: Gesloten
dinsdag: 19:00-20:00, 20:30-21:30
woensdag: 20:00-21:00
donderdag: Gesloten
vrijdag: 9:00-10:00, 10:30-11:30
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Kirsten Prop

Vanaf september 2021 open ik mijn eigen yogastudio in Sint Lambrechts Herk, Oude-Maasstraat 137. Ook zal ik 1 keer per week yogales geven in Alken, in de studio van Bodywise.

In 2020 ben ik samen met mijn gezin verhuisd van Maastricht naar Sint Lambrechts Herk. We hebben een oude boerderij opgeknapt en op dit moment zijn we hard bezig om onze vakwerkschuur om te bouwen tot een fijne yogastudio. Ik ben in 1996 afgestudeerd aan de Toneelacademie in Maastricht. Daarnaast heb ik acteerlessen gevolgd op De Kleine Academie in Brussel. Deze opleiding heeft als uitgangspunt: de fysieke acteur. Daar vond ik mijn definitieve richting binnen het theatervak.

Sinds ik in aanraking ben gekomen met het pad van yoga, zo’n twintig jaar geleden, zie ik overeenkomsten met mijn eigen vak, theater. Het leeg maken van je geest, het gewaarzijn in je lichaam, focus en aandacht voor het hier en nu. Naast mijn vak als theatermaker volg ik regelmatig danslessen, onder andere flamenco, tai chi en moderne dans. Allemaal fysieke oefenvormen die ervoor zorgen dat ik mijn gewaarzijn verplaats naar mijn lichaam, energie kan laten stromen en stil kan worden in mijn geest.

In 2015 heb ik de driejarige yogaopleiding bij YOL (onder leiding van Lucie Dirksmeier) afgerond, sindsdien geef ik Hatha & Yin yogalessen in Geleen en Maastricht en binnenkort dus ook in Sint Lambrechts Herk en Alken. Daarnaast volgde ik een 3-jarige meditatie training vanuit het Tibetaans boeddhisme, eveneens bij YOL en een mindfulness training bij See True in Maastricht.

Vraag een proefles aan door te mailen naar yogastudiohasselt@gmail.com of te bellen met +31 653593424 (Kirsten). Vanaf september 2021 verwelkom ik je graag in mijn yogastudio.

Adore
Kledingswinkel
Adservio
Administratie
B&B Bloonwinning
B&B , eetgelegenheid
B-Cool
Koeltechniek
Balans
Gezondheid
Belle et Beau
hondenkapsalon/shop
Bow Steven
schilderwerken
Cafe Loemperik
Drankgelegenheid
De Leesberg
Krantenwinkel
Dupont
Funderingswerken
Elckerlyc
Drankgelegenheid
Ellen Swinnen
Schoonheidsspecialiste
EMR
Elektriciteitswerken
G-Sweet
Voedingswinkel
Glen Ballet
schilderwerken
Huppeldepup
Verhuur springkastelen
Jans elek
Elektriciteitswerken
Jolien Thijs
Schoonheidsspecialiste
Kim Care
Lichaamsverzorging
Lucie's
Eetgelegenheid
Motorama
Moto-winkel
Nima
Elektriciteitswerken
Petra Souwens
Thuisverpleging
Portofinos
Kledingswinkel
Rita Hiemeleers
Verzorging aan huis
Sasput
B&B , eetgelegenheid
The Eclipse
Verhuur Licht en Geluid.
Vanholst Filip
Schrijnwerkerij
Verfland
schilderwerken
Xacto
Ontwerp- en Studiebureau