Derde editie van Volle Bak Live met Sam Nijs, JJR en Wamaki’s

Op zaterdag 27 augustus vindt op het domein Beukenhof in Sint-Lambrechts-Herk (Moos Herk)  vanaf 19 uur de derde editie van het gratis muziekfestival Volle Bak Live plaats. Op de affiche van het dorpsfeest staan onder meer Sam Nijs, JJR en Wamaki’s.

 

Naast het jaarlijkse dorpsfeest, dat dit jaar op zondag 28 augustus 2022 voor de 23ste keer plaatsvindt op domein Beukenhof, organiseert de ploeg vrijwilligers van Volle Bak Herk één dag eerder op hetzelfde terrein een nieuwe editie van het gratis muziekfestival Volle Bak Live. “Na het succes van vorig jaar is het bijna de logica zelve dat we opnieuw de combinatie van jong muzikaal talent met ervaring en een lokaal karakter samenbrengen, en maximaal uitspelen in onze muzikale programmatie, zegt programmator Gert Bammens.

“Het mooie is dat we onze Volle Bak Live opnieuw kunnen organiseren zonder maatregelen of beperkingen. Tot middernacht kan je op het prachtige domein van het Beukenhof meegenieten van een gezellige kleinschalige festivalavond met straffe Limburgse acts.” 

Line-up

Hasseltse student Sam Nijs mag dit jaar met zijn gitaar de spits afbijten. Het viertal van JJR brengt met veel passie de bekendste songs van de bands van CCR en the Rolling Stonens. Muziekliefhebbers herkennen in de rangen van JJR wellicht zanger-gitarist Jan Bas, de organisator van Blues Peer. Hij was het voorbije jaar in de culturele centra ook al te bewonderen met een geslaagde Nirvana tribute. Volle Bak Live wordt dit jaar afgesloten door de 12-koppige, straffe, knotsgekke Genkse Wamaki’s, die met hun uiterst dansbare eigen nummers de temperaturen flink de hoogte in jagen en met hun tropische sfeer zorgen voor een onvergetelijke avond. 

Een dag later is er de 23ste editie van het dorpsfeest vanaf 12.30 uur met als centrale thema ‘Chateau d’Herk’.

HLN

Laatste berichten

Ophaling Papier & karton

Wat?

Zuiver oud papier en karton, dit is:

Fien (10) strijdt voor titel van Homo Universalis

Fien (10) strijdt voor titel van Homo Universalis op Ketnet: “Zakje met vissen als geluksbrenger”

Word jij Domo vrijwilliger?

Domo Hasselt vzw ondersteunt kwetsbare gezinnen met kinderen in de regio rond Hasselt en Sint Truiden. Eén vrijwilliger komt één…

Blind Geheugen.

Op 22 en 23 oktober gaan we van start met het eerste prachtige stuk, ten voordele van Alzheimer Liga Vlaanderen.
Mis deze…

Dia-avond KSA

Joepie, het is weer zover!

Naar jaarlijkse gewoonte houden we een geweldige dia-avond om de prachtige foto’s van het voorbije KSA-kamp te…

Open theaterdag

Toneelgroep Eenhoorn vzw Sint-Lambrechts-Herkstraat 69 3500 Hasselt organiseert zaterdag 1 oktober van 14u00 tot…

Grond Te Koop

Vorststraat 9, 3500 Sint-lambrechts-herk

€149.500

Deze gunstig gelegen bouwgrond voor HOB is gelegen in Hasselt (Sint-…

De Mosselfeesten

Mosselfeesten van de Koninklijke Harmonie Hasselt.

Mosselen met friet voor 23€.

Maar er is ook videe, stoofvlees, koude schotel,…